Fotogalerij
Onze foto's kan je bekijken op onze facebook-pagina

Tijdens de maanden oktober, november en december konden onze leerlingen van het 3de en 4de leerjaar op dinsdag -, donderdag –  en vrijdagmiddag (van 12.50 tot 13.25) deelnemen aan de middagsport ‘Hockey’. De eerste 8 weken was er de grote voorbereiding. Tijdens de maand december volgde er dan de belangrijke hockeycompetitie.

Even een kort verslag:

De ‘Beste Kampioenen’ (de 3de jaars: Anouk, Ianna, Kiona en Amber K.) hebben het in de finale met penalty’s nipt gehaald van de Red Devils (4de jaars: Hanne, My-Lee, Pauline, Helena en Jana). De wedstrijd voor de 3de en 4de plaats was ook een heuse thriller: 1-1. Na de penalty’s was de 3de plaats voor de ‘4Topsterren’ (3de leerjaar: Pauline, Ayco, Valerie en Amber VL) en de 4de plaats voor ‘Het Vliegensvlug Veulen (3de leerjaar: Britney, Fleur, Zoë en Maaike).

Ook de jongens hebben het beste van zichzelf gegeven. De 1ste plaats ging naar ‘B. Dortmund (4de leerjaar: Tibo C., Pierre, Bastijn en Ewout), de 2de plaats was voor ‘F C De Kampioenen (4de leerjaar: Ivo, Tibo Cl, Robin en Lars), de 3de plaats ging naar ‘De Rode Duivels’ (3de en 4de leerjaar: Silas, Niels, Jochen en Edward) en de 4de plaats was voor het team van Thijmen, Kenzo, Kasper en Kenji (3de leerjaar).

Alle meisjes en jongens hebben super gespeeld en keihard gestreden. Proficiat!

Voor meer sfeerbeelden: zie fotogalerij.

Comments are closed.